Etusivu    Tapahtumakalenteri 2019    Möhkön toimijat    Tuotteet ja palvelut     Linkit   Kuvagalleria

Möhkön ruukki

Savottakahvila
Möhkön Manta 

Mantan Majatalo

Mantan Luontopalvelut

Möhkön Rajakartano

Ilomantsin Näyttämökerho ry

B&B Kuuksenkaari

Möhkön kyläyhdistys

Petkeljärven kansallispuisto

Möhkönkoskien virkistyskalastus-
alue

Öykkösenvaaran sotahistoriallinen alue

Hoitokoti Mesikämmen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Möhkön Matkailuyhdistys ry
045 340 3920
mohko.info@luukku.com
www.mohko.net
 

Ilomantsin Näyttämökerho ry

Ilomantsin vireä ja korkeatasoinen teatterielämä juontaa juurensa jo yli kahden vuosikymmenen taakse, aina vuoteen 1986, jolloin Ilomantsin Näyttämökerho ry. perustettiin. 

Kesäteatterituotantojen lisäksi Ilomantsin kansalaisopiston teatteriryhmät tuottavat toteuttavat erilaisia teatteriproduktioita ympäri vuoden. Esimerkkinä aktiivisuudesta olkoon se, että vuodessa ensi-iltaan tulee erilaisia tuotantoja aina nuorisomusikaaleista ja lasten esityksistä aikuisten nykydraamaan. Talvikaudella esitykset ovat Ilomantsin kunnanviraston Kalevala-salissa, kesäisin toimitaan Möhkön ruukin alueella. 

Kesällä 2019 Huttunen ulvoo Möhkön kesäteatterissa!

Kesällä 2019 Teatteri Möhkö tuo näyttämölle yhden Arto Paasilinnan rakastetuimpiin ja arvostetuimpiin teoksiin kuuluvan Ulvovan myllärin Milko Lehdon sovituksena. Tarina kertoo kylän uudesta myölläristä Gunnar Huttusesta, joka onnistuu toiminnallaan ja olemuksellaan heilauttamaan koko kylän tasapainoa. Siitä alkaa ralli, jossa on lopulta vaikea sanoa, missä kulkee terveen ja sairaan raja ja kuka se on se hullu.

Paasilinnamaiseen tapaan aineksista syntyy ajatuksia herättävä ja hirtehisen hauska kesäteatterielämys, joka tarjoillaan yleisölle heinäkuussa Möhkön ruukin kauniissa ympäristössä.

Ensi-ilta 3.7.2019 ja näytelmää esitetään 15 kertaa ajalla 3.-29.7.2019. Esitysajat löydät Möhkön tapahtumakalenterista ja teatterin kotisivuilta.

Ohjaus Tero Sarkkinen


Yhteystiedot:

Ilomantsin Näyttämökerho ry

Postiosoite:
Yhtiöntie 8 
82900 Ilomantsi

Puh. + 385 (0) 050 431 9712
Sähköposti: info(at)teatterimohko.fi
Kotisivu:
www.teatterimohko.fi


Tästä takaisin Möhkön toimijat sivulle.