Etusivu   Tapahtumakalenteri 2019    Möhkön toimijat    Tuotteet ja palvelut     Linkit   Kuvagalleria

Möhkön ruukki

Savottakahvila
Möhkön Manta 

Mantan Majatalo

Mantan Luontopalvelut

Möhkön Rajakartano

Ilomantsin Näyttämökerho ry

B&B Kuuksenkaari

Möhkön kyläyhdistys

Petkeljärven kansallispuisto

Möhkönkoskien virkistyskalastus-
alue

Öykkösenvaaran sotahistoriallinen alue

Hoitokoti Mesikämmen

 


Möhkön Matkailuyhdistys ry
045 340 3920
mohko.info@luukku.com
www.mohko.net

 

Toimijat Möhkössä ja Petkeljärvellä

Tervetuloa vieraaksemme Suomen itäisimpään kuntaan Ilomantsiin, Möhkön kylään. Möhkö sijaitsee kivenheiton päässä Venäjän rajasta ja on Suomen itäisin kylä. 

Möhkön alue on luonnoltaan ja kulttuurihistorialtaan hyvin rikasta. Möhkön ruukin näyttelyt vievät sinut aikamatkalle rautaruukin, sota-ajan ja suurten savotoiden menneille vuosikymmenille.  Venäjältä virtaava Koitajoki ja alueen lukuisat järvet tarjoavat monta mahdollisuutta kalastajalle ja melojalle. Petkeljärven kansallispuiston komeat männiköt huojuvat tuulessa ja harjupolut kiemurtavat metsien siimekseen.

Viihdy vieraanamme yön yli ja majoitu mukavasti. Olet tervetullut yksin, perheesi tai ryhmäsi kanssa. Näkemistä ja kokemista riittää sekä omatoimisesti matkaavalle että ohjattuja palvelukokonaisuuksia kaipaavalle.

Möhkön alueella toimii useita eri yrityksiä, yhdistyksiä ja yhteisöjä. Yhteistyössä toteutamme vuosittain useita tapahtumia ja kehitämme alueen palvelu- ja tapahtumatarjontaa.

Palvelukattauksestamme löydät tarjontaa majoituksesta ja ravintolapalveluista opastettuihin kulttuurikierroksiin ja kesäteatteriesityksiin.

Sivun vasemmasta reunasta löydät linkit toimijoidemme palveluja esitteleville sivuille.

Tutustu tarjontaan, tule mukaan toimintaan ja tapahtumiin ja viihdy vieraanamme. 

Möhkössä tavataan!