×

Change Language

FI EN
×
×

Mantan Luontopalvelut

lähde mukaan, lähelle luontoa

Ikiaikaiset hongat kertovat tarinoitaan, kun tuuli leikkii niiden oksissa. Taivaan kirjovat syttyvät tähdet. Nuotio luo valoa hämärtyvään iltaan.

On hiljaista, kuulet vain luonnon. 

Mantan Luontopalvelut tarjoaa asiakkailleen aitoja luontokokemuksia kaikkina vuodenaikoina. Yrityksemme tukikohtana toimii Ilomantsin Möhkössä sijaitseva Mantan Majatalo, mutta toiminta-alueenamme on koko Ilomantsi, sekä useat luontomatkailukohteet ympäri Suomea.

Toimintamme kulmakiviä ovat turvallisuus ja asiakaslähtöinen palvelu. Haluamme palveluidemme kautta tarjota kaikille tasavertaisen mahdollisuuden aitoon luonnon kokemiseen. Palveluihimme kuuluvat erilaiset täydenpalvelun luontoretket, -lomat ja kurssit sekä virkistyspäiväkokonaisuudet, joiden kesto vaihtelee muutaman tunnin lähialueretkestä viikon mittaisiin lomakokonaisuuksiin.

Palveluidemme sisältö rakentuu yhdessä tekemisestä ja osallistumisesta. Teemme yhdessä aitoja luontotoimintoja, joita ovat muun muassa kalastus, sienestys, marjastus, vaellukset, vesillä liikkuminen, maastoyöpymiset ja maastoruokailut.

Toimintamme tavoitteena on tarjota voimaannuttavia, arjesta hetkeksi irrottavia luontokokemuksia ja tarjota asiakkaillemme mahdollisuus luontoherkkyyden lisääntymiseen ja oman luontosuhteen löytymiseen.

Jokiveneretkeläiset Koitajoella.

Luontopalvelujemme sisältöä

Aito eräelämä ja arjesta irtaantuminen

Voimavarojen etsiminen luonnosta

Erätaidot

Maastomajoittumiset

Kalastus onginnasta vetouisteluun

Luonnonantimien hyödyntäminen eräruokien valmistuksessa

Lumikenkä- ja moottorikelkan rekiretket

Melonta, jokiveneretket, maisemaristeilyt ja muu vesillä liikkuminen

Maastoruokailut

Virkistyspäivät ja tiimikisailut

Yhteystiedot

Mantan Luontopalvelut
Koulurannantie 3 a
82980 Möhkö
040 861 6373
mohkonmanta@luukku.com
www.mohkonmanta.net

säpinää seuduille