×

Change Language

FI EN
×
×

Mikä Möhkö?

Möhköstä on moneksi

Tervetuloa Möhköön ja Petkeljärvelle!

Möhkö, Suomen itäisin kylä sijaitsee Ilomantsin kunnassa, kiven heiton päässä Venäjän rajasta. Petkeljärven kansallispuisto löytyy aivan Möhkön kylän vierestä hienoine harjumaastoineen.

Tarjoamme Sinulle näkemistä ja kokemista aidosti idässä. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Möhkön ja Petkeljärven alueeseen!

 

Möhkön ja Petkeljärven alue tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Möhkön ruukin näyttelyt vievät sinut aikamatkalle. Kuljet rautaruukin, sota-ajan ja suurten savotoiden kautta nykypäivään.  Kylän läpi virtaava Koitajoki ja alueen lukuisat järvet tarjoavat monta mahdollisuutta kalastajalle ja melojalle. Möhkönkoskien virkistyskalastusalueella pääset narraamaan kaloja koskikalastuksen parissa. Petkeljärven kansallispuiston poluilla rauhoitut männiköiden huminassa kauniita harjumaisemia ihaillen.

Alueeltamme löydät useita erilaisia majoitusmahdollisuuksia. Tule siis päiväksi tai viivy pidempään. Voit tutustua alueemme kohteisiin omatoimisesti tai tarjolla on myös monipuolisia ohjattuja palvelukokonaisuuksia. Sisältöä matkallesi tarjoavat myös monet tapahtumamme.

Tervetuloa viihtymään vieraanamme!

säpinää seuduille