×

Change Language

FI EN
×
×

Palvelut ryhmille

yhdessä enemmän

Palvelut ryhmille

Etsitkö vierailukohdetta,  ruokailu- ja majoituspaikkaa tai muuta ohjelmasisältöä ryhmäsi matkaa varten? Onko yrityksesi virkistyspäivä vielä vailla ohjelmaa? Ei hätää, autamme mielellämme. Juuri näitä tarpeita varten olemme koonneet tälle sivulle ryhmille suunniteltuja palvelukokonaisuuksia helpottamaan matka- ja retkisuunnitelmien tekoa. Jos et löydä ryhmäsi toiveita vastaavaa valmista kokonaisuutta, ota yhteyttä niin voimme koota yhdessä juuri teille sopivan palvelun.

Travel Ilomantsi

Travel Ilomantsin tarjonnasta löydöt parhaat lomavinkit Ilomantsiin suuntautuvalle matkallesi. Majoitus, ruokailupalvelut ja aktiviteetit löytyvät näppärästi yhdestä paikasta.

 

Runokylästä rautaruukille - Mesikästä Möhköön

Antaudu kantelemusiikin tai runolaulun pauloihin Parppeinvaaran runokylässä ja kulje karjalaisen kulttuurin kultamailla. Tee aikamatka Möhkön ruukille ja kuule kuinka järvimalmi jalostettiin raudaksi masuunien kuumuudessa.

Möhkön ruukkikierros

Möhkön ruukin näyttelyihin tutustumisen myötä pääset osaksi historiaa. Opastetun kierroksen aikana voit kuvitella kuulevasi vasaran kalkkeen ruukin pajasta sekä pääset osaksi suuria savotoita.

Ravintola Parppeinpirtti

Ilomantsissa Parppeinvaaran laella sijaitseva karjalaistyylinen ravintola palvelee matkailijoita ympäri vuoden.

Slow Triathlon - rauhoitu luonnossa liikkuen

Irtaudumme arjen aikatauluista jokiveneretkellä, nautimme makoisan maastolounaan ja pääsemme osaksi luonnon kauneutta vaeltaen ja pyöräillen. Kokopäiväretki, joka tarjoaa monipuolisen mahdollisuuden luonnon kokemiseen.

Vaeltaen vesille

Kauniissa harjumaisemissa kulkevat polut kutsuvat kulkijaa ja harjujen välissä välkehtivät vedet odottavat melojia nauttimaan luonnon rauhasta. Opastettu vaellus- ja melontaretki Petkeljärven kansallispuistossa. 

säpinää seuduille