×

Change Language

FI EN DE
×
×

Palvelut ryhmille

yhdessä enemmän

Palvelut ryhmille

Etsitkö vierailukohdetta,  ruokailu- ja majoituspaikkaa tai muuta ohjelmasisältöä ryhmäsi matkaa varten? Onko yrityksesi virkistyspäivä vielä vailla ohjelmaa? Ei hätää, autamme mielellämme. Juuri näitä tarpeita varten olemme koonneet tälle sivulle ryhmille suunniteltuja palvelukokonaisuuksia helpottamaan matka- ja retkisuunnitelmien tekoa. Jos et löydä ryhmäsi toiveita vastaavaa valmista kokonaisuutta, ota yhteyttä niin voimme koota yhdessä juuri teille sopivan palvelun.

Runokylästä rautaruukille - Mesikästä Möhköön

Antaudu kantelemusiikin pauloihin Parppeinvaaran runokylässä ja kulje hetki karjalaisen kulttuurin kultamailla. Tee aikamatka Möhkön ruukille ja kuule kuinka järvimalmi jalostettiin raudaksi masuunien kuumuudessa.

Möhkön ruukkikierros

Möhkön ruukin näyttelyihin tutustumisen myötä pääset osaksi historiaa. Opastetun kierroksen aikana voit kuvitella kuulevasi vasaran kalkkeen ruukin pajasta sekä pääset osaksi suuria savotoita.

Ravintola Parppeinpirtti

Ilomantsissa Parppeinvaaran laella sijaitseva karjalaistyylinen ravintola palvelee matkailijoita ympäri vuoden.

Slow Triathlon - rauhoitu luonnossa liikkuen

Irtaudumme arjen aikatauluista jokiveneretkellä, nautimme makoisan maastolounaan ja pääsemme osaksi luonnon kauneutta vaeltaen ja pyöräillen. Kokopäiväretki, joka tarjoaa monipuolisen mahdollisuuden luonnon kokemiseen.

Vaeltaen vesille

Kauniissa harjumaisemissa kulkevat polut kutsuvat kulkijaa ja harjujen välissä välkehtivät vedet odottavat melojia nauttimaan luonnon rauhasta. Opastettu vaellus- ja melontaretki Petkeljärven kansallispuistossa. 

Jänissaaren Selviytyjät - tiimipäivä

Päivitämme sivua

Sotiemme teillä - sotahistoriaretki

Päivitämme sivua

Kokous- ja koulutuspäivien peruspaketti

Kokoukset ja koulutukset sujuvat lepposiasti rauhallisissa ja viihtyisissä tiloissamme. Oman ohjelman lomassa on mukava nauttia valmiista tarjottavista. Päivän ohjelmaan voit lisäksi sisällyttää ohjelmapalveluita.

säpinää seuduille