×

Change Language

FI EN
×
×

Möhkön toimijat

yhdessä enemmän

Toimijat Möhkössä ja Petkeljärvellä

Möhkön alueella toimii useita yrityksiä, yhdistyksiä ja yhteisöjä. Yhteistyö toimijoiden kesken on tiivistä ja yhdessä toteutamme vuosittain useita tapahtumia ja kehitämme koko ajan alueemme palvelu- ja tapahtumatarjontaa.

Palvelukattauksestamme löydät tarjontaa majoituksesta ja ravintolapalveluista opastettuihin kulttuurikierroksiin, luontopalveluihin ja kesäteatteriesityksiin.

Tutustu tarjontaan, tule mukaan toimintaan ja tapahtumiin ja viihdy vieraanamme. 

Möhkössä tavataan!

Korpinsuon kutsu

Löydä entistä vahvempi luontoyhteys ja voimaannu luonnossa.

Travel Ilomantsi

Travel Ilomantsin tarjonnasta löydöt parhaat lomavinkit Ilomantsiin suuntautuvalle matkallesi. Majoitus, ruokailupalvelut ja aktiviteetit löytyvät näppärästi yhdestä paikasta.

 

Möhkön ruukki

Möhkön ruukin ainutlaatuinen kulttuuriympäristö tarjoaa mielenkiintoista nähtävää koko perheelle. Näyttelyihin tutustuessasi pääset aikamatkalle Möhkön kylän historiaan.

Savottakahvila Möhkön Manta

Savottakahvilan makuja ja tunnelmaa ainutlaatuisessa kesäkahvilamiljöössä vanhan asuntoproomun uumenissa. 

Mantan Majatalo

Tule ja viihdy vieraanamme. Mantan Majatalon kodikkaissa huoneistoissa nautit levollisesta tunnelmasta. Järjestämme tilausravintolassamme ruokailuja ja kahvituksia, sekä pitopalveluja erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. 

Mantan Luontopalvelut

Mantan Luontopalvelut tarjoaa asiakkailleen aitoja luontokokemuksia kaikkina vuodenaikoina. Lähde mukaan retkillemme ja koe itäinen luonto lähelläsi.

Petkeljärvi Center

Majoitu, retkeile ja ruokaile keskellä kansallispuistoa

Teatteri Möhkö

Ilomantsin Näyttämökerho ry tuottaa vuosittain näytelmiä kesäteatteri Möhkössä.

B&B Kuuksenkaari

Kuuksenkaaressa majoitut täysin varustelluissa, korkeatasoissa huoneistoissa, joiden ilmapiiri henkii jyhkeän rakennuksen satavuotista historiaa. Sijaitsee vain 7 km Ilomantsin keskustasta Möhkön suuntaan.

Möhkön kyläyhdistys

Suomen itäisin kylä Möhkö sijaitsee Ilomantsissa lähellä Venäjän rajaa. Ympärivuotisia asukkaita on noin 100, mutta kesäaikaan kylän väkimäärä moninkertaistuu mökkiläisten ja kesävieraiden myötä.

Möhkönkoskien virkistyskalastusalue

Möhkönkoskien virkistyskalastusalueella pääset kokeilemaan kalaonnea virtaavassa vedessä.Möhkönkoskien kuohut tarjoavat vapaa-ajankalastajalle helposti tavoitettavan ja luonnonkauniin kalapaikan.

 

Möhkön Arboretum

Möhkön arboretum on vuonna 2004 perustettu koti- ja ulkomaisten puu- ja pensaslajien kokeilupuisto.

Öykkösenvaaran sotahistoriallinen alue

Maaselän kannakselta alkanut Neuvostoliiton suurhyökkäys pysähtyi Ilomantsin Öykkösenvaaraan heinäkuun lopulla 1944. Jatkosodan viimeinen suurtaistelu päättyi suomalaisten voittoon.

Möhkön Rajakartano

Rajakartano sijaitsee Koitajoen rannalla kauniissa jokimaisemassa. Viihtyisissä ja laadukkaissa huoneistoissa majoitut mukavasti.

Petkeljärven kansallispuisto

Petkeljärven kansallispuiston arvokkaat harjut kuuluvat pitkään harjumuodostelmaan, joka ulottuu Koitereelta aina Venäjän puolelle.

Nietakartanon Loma Oy

Majoitu, lomaile, kalasta, pelaa biljardia, sauno ja retkeile luonnossa.

Ravintola Parppeinpirtti

Ilomantsissa Parppeinvaaran laella sijaitseva karjalaistyylinen ravintola palvelee matkailijoita ympäri vuoden.

säpinää seuduille