×

Change Language

FI EN
×
×

Petkeljärvi Center

kansallispuiston sydämessä

Petkeljärvi Center

Petkeljärven kansallispuiston sydämestä, Petraniemestä, löytyy Petkeljärvi Center, jossa voit ruokailla, majoittua, saunoa tai poiketa kahville. 

Keskellä koskematonta luontoa sijaitsevan, harjujen ja vesien ympäröimän Petkeljärvi Centerin tilat tarjoavat hienot puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiselle suurillekin ryhmille. Juhlat, kokoukset, leirit ja muut tilaisuudet järjestyvät toiveiden mukaan. Pitopalvelu ja ryhmien ruokailut tilauksesta.

Petkeljärven kansallipuisto

Kauniiden harju- ja järvimaisemien Petkeljärven kansallispuisto sijaitsee noin 12 km Möhköstä lounaaseen. Petkeljärven arvokkaat harjut kuuluvat pitkään harjumuodostelmaan, joka ulottuu Koitereelta aina Venäjän puolelle. Harjut eivät ole korkeita, mutta ne ovat jyrkkärinteisiä. Puiston koskemattomissa metsissä humisevat 150-vuotiaat, paksukaarnaiset petäjät. Puiston erikoisuuksiin kuuluvat jatkosodanaikaiset taisteluvarustukset, joista osa on entisöity.

Petkeljärven kansallispuiston alueella on useita lampia ja järviä, jotka tarjoavat loistavat puitteet vesillä liikkumiseen. Petkeljärvi Centeristä voi vuokrata kanootteja ja soutuveneitä.

Lisätietoja Petkeljärven kansallispuistosta löydät Metsähallituksen Luontoon.fi sivustolta.

Yhteystiedot

Petkeljärvi Center
Petkeljärventie 61
82900 Ilomantsi
041 4361 790
info.petkeljarvi@gmail.com
www.petkeljarvi.com

Petkeljärven iso sali
säpinää seuduille