×

Change Language

FI EN
×
×

Slow Triathlon - rauhoitu luonnossa liikkuen

irtiotto arjen aikatauluista

Slow Triathlon - rauhoitu luonnossa liikkuen

Irtaudu hetkeksi arjen aikatauluista, siirry lähelle luontoa ja koe luonto ympärilläsi kaikin aistein.

Päivän alkaa kokoontumisella Mantan Majatalolle, jossa tarjolla on tervetulokahvit suolaisella kahvileivällä. Kahvien jälkeen varustaudutaan retkeen ja osallistujat saavat retken ajaksi käyttöönsä säänmukaisia varusteita.

Varsinainen retkiosuus alkaa 25 km pituisella jokiveneretkellä Möhköstä Petkeljärven kansallispuistoon. Matka tehdään pitkin ikiaikaista vesireittiä, ihaillen Koitajoen ja Nuorajärven maisemia. Petkeljärvellä tutustumme kansallispuistoon ja teemme vaelluksen harjupoluilla. Tulistelutuvalla nautimme makoisan maastolounaan ja viivähdämme hetken nuotitulen äärellä yhdessä tarinoiden. Paluumatka tehdään pyöräillen, luonnon kauneudesta nauttien, kaikessa rauhassa, ilman kiirettä.

Möhkössä Mantan Majatalolla luovutamme varusteet, kokoamme yhteen päivän annin ja nautimme kahvit makean kahvileivän keralla.

Kokopäiväretki, joka tarjoaa monipuolisen mahdollisuuden luonnon kokemiseen.

Mukaan tarvitsee iloisen ulkoilumielen lisäksi sään mukaiset ulkoiluun soveltuvat vaatteet ja maastossa liikkumiseen soveltuvat jalkineet. Mantan Luontopalvelujen puolesta osallistujille löytyvät sadeviitat, pelastus- tai veneilyliivit sekä polkupyörät ja kypärät. Sääolosuhteiden niin vaatiessa käyttöön löytyy myös talvihaalareita, pipoja ja hanskoja. Retket tehdään Mantan Luontopalvelujen oppaiden johdolla.

Vaeltaja Petkeljärven harjuilla

Slow Triathlon -  rauhoitu luonnossa liikkuen

Retken hinta:
145,00 €/ hlö ryhmäkoon ollessa 6-12 hlö.
125,00 €/ hlö ryhmäkoon ollessa 13-20 hlö.
Suuremmat ja pienemmät ryhmät eri sopimuksella.

Hinta sisältää: Edellä mainitun ohjelman opastuksineen, tarjoiluineen ja varusteineen, vastuuvakuutuksen ja alv:n 10-24 %.

Retkellä tarvittava henkilökohtainen varustus: Maastossa liikkumiseen soveltuvat jalkineet, säänmukainen vaatetus ja kuivaa vaihtovaatetusta. Mukaan voi ottaa myös oman juomapullon ja päivärepun.

Retken kesto: 7-8 h. Retken alkamisaika on sovittavissa ryhmäkohtaisesti.

Retken toteuttamisajankohta:
Retki on toteutettavissa säävarauksella touko-syyskuussa

Muuta huomioitavaa:
Sääolosuhteet voivat tuoda muutoksia ohjelmaan.

Lisäpalvelumahdollisuudet:
Majoittuminen ja saunominen 
Lisäruokailupalvelut illallisista aamiaisiin

Lisätiedot ja varaukset:
Mantan Luontopalvelut
mohkonmanta@luukku.com
040 8616 373

säpinää seuduille