×

Change Language

FI EN
×
×

Valon Yö Möhkössä 26.8.2023

Valon Yö Möhkössä 26.8.2023


26.08.2023 11:00 - 26.08.2023 23:59
Möhkön ruukin alue, Möhköntie 209 ja 210, 82980 Möhkö

Syksyisen illan hämärtyessä syttyvät valot ja tulet valaisemaan kauniisti koko Möhkön ruukin aluetta.

MÖHKÖN VALON YÖ lauantaina 26.8.2023

Tänä vuonna tapahtuma on osana Pohjois-Karjalan Maakuntapäivän ohjelmistoa ja ohjelmassa näkyy vahvasti huvia ja hyvinvointia liikunnasta -teema.

Tapahtumaohjelma:

Pogostan polkujuoksu -tapahtumassa Petkeljärvellä, osana Valon Yö -tapahtumaa toteutetaan matalan kynnyksen kaikille avoin ja ilmainen perhelenkki. Perhelenkki kiertää 3,5 kilometrin mittaisen Harjupolun ja lenkin varrella ratkotaan luontoaiheisia tehtävärasteja. Perhelenkillä tapaat myös Hippa Metsänhenki -satuhahmon. Perhelenkin lähtö on klo 11.15-12 ja ilmoittautuminen paikan päällä Petkeljärvellä.

Möhkön ruukin puistossa on tarjolla ohjattu puistojumppa klo 14 ja 16 sekä koko perheen liikuntatuokio klo 17.30. Puistojumppaan osallistuvat saavat liikettä koko kroppaan, päästä varpaisiin. Perheen yhteisessä liikuntatuokiossa liikutaan iloisesti yhdessä, liikettä saavat niin lapset kuin aikuisetkin. Liikunnallinen koko perheen seikkailurata, jossa osallistujat pääsevät tekemään erilaisia tehtäviä rastipisteillä on toiminnassa klo 18-21 Möhkön ruukin ulkoalueella.

Möhkön Juhlalavalla liikunnallinen ohjelma alkaa klo 18 Tanssikoulu Wanhan Maestron toteuttaman tanssiopetuksen myötä. Opetuksessa on hyvä hioa tanssitaitoa iltaa varten, sillä tapahtuman iltaohjelmassa on lavatanssit Anneli Mattilan ja Recados-orkesterin tahdittamina. Lavatanssit klo 20-23.30.

Vanhalla Masuunilla klo 20 ja 21 nykyrunonlaulaja Vaskitsainen esittää Murhaballadit, runonlaulun keinoin karmeita tapahtumia menneiltä vuosisadoilta.

Tapahtumassa esitetään myös Teatteri Möhkön kesäteatterin "Ainoo auttamassa" -komedian lisänäytös, joka sopii koko perheelle. Esitys klo 15.

Möhkön ruukkimuseo on avoinna ja museolle on tapahtumapäivänä vapaa pääsy. Seppä takoo ruukin pajalla.

Tapahtumassa esitellään Möhkön 14 rastin MOBO- eli mobiilisuunnistusrata klo 12-14, jonka voi käydä omatoimisesti kiertämässä. Tapahtumassa voit tutustua toimijoiden vuokravälineisiin, kuten maastopyöriin ja fatbikeihin sekä melontakalustoon.

Möhkön Matkailuyhdistyksen kaikki toimijat täydentävät omilla sisällöillään tapahtumapäivän lopullista ohjelma- ja palvelutarjontaa.

Tapahtuman kruununa elokuun pimenevää yötä valaisemaan syttyy Valon Yön -kokko. Kokko syttyy sään salliessa klo 22.30.

Katso tarkempi ohjelma ja aikataulutus kokonaisuudessaan oheisesta kuvasta.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tervetuloa nauttimaan Möhkön syksyisestä tunnelmasta ja hämärtyvään iltaan syttyvistä tulista ja valoista sekä liikunnanriemusta!

 

Lisätiedot tapahtumasta:

Möhkön Matkailuyhdistys ry

p. 045 340 3920 | mohko.info@luukku.com |www.mohko.net

Tervetuloa elokuiseen Möhköön!

                                                      

Hintatiedot

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy. 

Jaa tapahtuma

Järjestäjä

Möhkön Matkailuyhdistys ry.

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön.
Tapahtuma on ikärajaton.
Tapahtuma on ilmainen.

Liitteet

säpinää seuduille